Λίγο πριν κατηφορίσουν για Μυτιλήνη, οι Αλκμάν κάνουν μια στάση στη Λήμνο, για δύο μοναδικά γλέντια.
Δευτέρα, 16 Ιουλίου στους Μύλους του Κοντιά και Τρίτη 17 Ιουλίου, στο Πλατύ, στην κεντρική πλατεία.
Με το ελαφρύ τετραμελές σχήμα τους (κλαρίνο, βιολί, κιθάρα, κρουστά) αλλά με περίσσια όρεξη και δύναμη! Με τετράφωνη πολυφωνικότητα! Με όλα τα παλιά, αλλά και καινούρια τραγούδια! Με μουσικές από όλη την Ελλάδα, με διασκευές πρωτότυπες, με αυτοσχεδιαστική διάθεση!
Καλή μας αντάμωση, φίλες και φίλοι!
Είσοδος ελέυθερη
Οι Αλκμάν αποτελούνται από τους: Δημήτρη Καζάνη – Βιολί Κυριάκο Καραμπερόπουλο – Κλαρίνο Αθηνά Τασούλα – Κρουστά Δημήτρη Σινάνογλου – Κιθάρα
Ακούστε εδώ το “Θέλω να μπώ στο γλέντι”, τραγούδι που τελειώνει με το Πάτημα Λήμνου:

Ειδήσεις Σήμερα:
- Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Ιωάννης Γ. Καλτάκης: Αφιλοκερδώς αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Βασίλη Αρχοντίδη για την φωτιά στο Θάνος.
- Μουτζούρης: «Επιστήμη και κτηνιατρικές υπηρεσίες, όχι στρατιωτικοποίηση» – Στο ίδιο μήκος κύματος η Λαϊκή Συσπείρωση
- The Chios Festival: Πώς ένας πολιτιστικός θεσμός μετατρέπει τη Χίο σε πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης.
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




