Ο Στέλιος Ρόκκος και η Αμαρυλλίς θα ξεκινούσαν σήμερα Κυριακή 11 Μαρτίου τις εμφανίσεις τους στο Barbarella Live Party στην Θεσσαλονίκη. Όμως, οι προγραμματισμένη πρεμιέρα ακυρώθηκε, καθώς διαπιστώθηκε φορολογική παράβαση στο νυχτερινό μαγαζί, με συνέπεια να κλείσει για μερικές μέρες.
«Εμείς ξεκινήσαμε! Αλλά… Αγαπημένοι μας φίλοι, για πρώτη φορά κατά την 10ετή λειτουργία του Barbarella live party διαπιστώθηκε φορολογική παράβαση (λανθασμένη κατά την άποψη μας) μη έκδοσης αποδείξεων αξίας 40€. Ως εκ τούτου το Barbarella θα παραμείνει κλειστό, οπότε και ακυρώνεται το σημερινό SOLD OUT live με τον αγαπημένο Στέλιο Ρόκκο και την Αμαρυλλίς», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αγαπημένος τραγουδιστής, ενημερώνοντας τον κόσμο για την ακύρωση της πρεμιέρας.
Ο Στέλιος Ρόκκος και η Αμαρυλλίς αποφάσισαν να ενώσουν για πρώτη φορά τις φωνές τους, σε ένα πρόγραμμα που θα έχει τα πάντα! Η πρεμιέρα θα γίνει κανονικά την επόμενη Κυριακή 18 Μαρτίου.
https://www.instagram.com/p/BgLyh6dFuV_/?utm_source=ig_embed
πηγη: .tlife.gr
Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη
Ειδήσεις Σήμερα:
- Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εκδρομή σε καταρράκτη στη Βέροια: Νεκρή 18χρονη που έπεσε σε λίμνη, δεν κατάφερε να την βγάλει ο φίλος της από το νερό
- Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ με άλμα στα 6,20 μέτρα
- Λήμνος: Νέα ευκαιρία για τους νέους – 50 θέσεις ΕΠ.ΟΠ. στο Πολεμικό Ναυτικό με δυνατότητα υπηρεσίας στον τόπο τους
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




