Ξεχώρισε ο Μιχάλης Μερτζανίδης που αγωνίστηκε στο μήκος και ενώ την προηγούμενη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη η επίδοση του ήταν 7,74 μέτρα, σήμερα κέρδισε το αργυρό μετάλλιο με 7,63 ενώ το Χρυσό κέρδισε ο Μάρκος Συρίγος με 7,69.
Αγωνίστηκε με πάθος για την ομάδα του και κυρίως για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Λήμνο και αποτελούσε φαβορί για το χρυσό αλλά δεν είχε τις επιδόσεις που περίμενε.
Ο Σπύρος Μπούμπουρας Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ηφαιστίας Λήμνου, είναι γνωστό ότι έδωσε τα χέρια με το Μιχάλη Μερτζανίδη και έγινε η μεταγραφή του από την ομάδα στίβου του Ολυμπιακού.
Αποτελεί προσωπική επιλογή του Πρόεδρου και “χάρη στην στήριξη του έρχονται οι διακρίσεις για εμένα και την ομάδα μου” δήλωσε πριν από λίγο ο γνωστό αθλητής βγαίνοντας απ το ΣΕΦ.




πηγη: sdna.gr
Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




