Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου υπέγραψε σήμερα τη σύμβαση κατασκευής του έργου «Παρεμβάσεις διευκόλυνσης και προστασίας πεζών στον δρόμο Μύρινας – Κάσπακα», προϋπολογισμού 140.000 ευρώ.
Το συγκεκριμένο έργο συμβάλλει στην ασφαλή μετακίνηση περιπατητών και τουριστών από την πόλη της Μύρινας προς τον Αυλώνα, περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους και έντονης τουριστικής κίνησης.
Ειδήσεις Σήμερα:
- Παντελής Μπούμπουρας για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Ουκρανίας: «Η δύναμή της βρίσκεται στους ανθρώπους της»
- Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο Τρίτη 25 Αυγούστου στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Δείτε το χάρτη
- Ιός του Δυτικού Νείλου: Ρεκόρ επταετίας σε κρούσματα και θανάτους – Στο «κόκκινο» οκτώ περιοχές στην Αττική
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




