Να αποτρέψουν τους επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν στον Άη Στράτη , προσπαθούν τα μέλη του πληρώματος του πλοίου Εξπρές Πήγασος όπως κατήγγειλε μιλώντας στην ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ η δήμαρχος του νησιού Μαρία Κακκαλή.
Το συγκεκριμένο πλοίο είναι ζωτικής σημασίας για το νησί μιας και είναι το μοναδικό που συνδέει το μικρονήσι του Αιγαίου με την ηπειρωτική Ελλάδα, με επιδοτούμενο δρομολόγιο . «Για το λόγο αυτό και το στήριξε αυτό το πλοίο ο κόσμος του νησιού , είπε η κυρία Κακκαλή, όμως τις τελευταίες 20 μέρες έρχονται συνεχώς καταγγελίες στο δημαρχείο από επιβάτες που μου καταγγέλλουν ότι χωρίς να είναι άσχημος ο καιρός και πριν ξεκινήσει το πλοίο είτε από Λαύριο είτε από Καβάλα, δέχονται απαξιωτική συμπεριφορά από το πλήρωμα όταν ενημερώνουν ότι τελικός τους προορισμός είναι ο Άη Στράτης λέγοντάς τους ότι το πλοίο δεν πιάνει το νησί και να το σκεφτούν πριν αποφασίσουν να ταξιδέψουν».
Όπως είπε η δήμαρχος «την τελευταία περίοδο έχει αλλάξει καπετάνιο και πλήρωμα το καράβι και δώσαμε τον απαραίτητο χρόνο να μάθουν το λιμάνι μας και τις ιδιαιτερότητές του αλλά δε θα δεχθούμε να σταματήσει με το έτσι θέλω η σύνδεση του νησιού με την υπόλοιπη χώρα. Έστειλα μηνύματα στην εταιρία αλλά απάντηση δεν πήρα». Η δήμαρχος του Αγίου Ευστρατίου σήμερα για το θέμα αυτό αποστέλλει επιστολή στον υπουργό Ναυτιλίας και ζητά τη συνδρομή του για να μην κινδυνεύσει η σύνδεση του ακριτικού νησιού με την ηπειρωτική χώρα για την οποία έχουν αγωνιστεί.
πηγη: ert.gr
Διαβάστε ακόμα
Και ξανά…το «Πήγασος» ανακοίνωσε στους επιβάτες για Άγιο Ευστράτιο ότι δεν θα «πιάσει»…
Στην Ρουλέτα το δρομολόγιο του Express Πήγασος για τον Άγιο Ευστράτιο… Η Δήμαρχος ξέμεινε στη Λήμνο…
πηγη: ert.gr
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




