ΛΗΜΝΟΣ

Συνάντηση για τη δωρεά προγράμματος διακομιδής στους κατοίκους της Λήμνου

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο με τον Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Μπούμπουρα και Πρόεδρο του Α.Ο. «Ηφαιστία», κ. Σπύρο Μπούμπουρα και στελέχη του Ομίλου Interamerican, στο πλαίσιο της δωρεάς του Ιδρύματος Μπούμπουρα προς όλους τους κατοίκους της Λήμνου, η οποία αφορά στη διακομιδή ασθενών/τραυματιών από το νησί προς νοσηλευτήρια σε περιστατικά που χρειάζονται επείγουσα αντιμετώπιση.

Εκ μέρους της Interamerican, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ομίλου Interamerican κ. Γιάννης Ρούντος, ο Γενικός Διευθυντής της Interamerican Βοηθείας, κ. Γιώργος Βαλαής, ο Προϊστάμενος της Interamerican Βοηθείας κ. Γιώργος Σκαρμούτσος και οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της εταιρείας κ. Λία Τσακανίκα και κ. Σάκης Παζαρλής.

Η παρουσίαση του προγράμματος στο κοινό θα γίνει απόψε στις 20:00 στο Κινηματοθέατρο «Μαρούλα».

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.