ο Συνήγορος του Πολίτη, Ανδρέας Ι. Ποττάκης μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ ανακοινώσε τη δημιουργία γραφείου Συνηγόρου του Πολίτη στη Μυτιλήνη μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό. Το τοπικό γραφείο της Μυτιλήνης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα στεγάζεται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) του Δήμου Λέσβου στην πόλη της Μυτιλήνης.
Ο συνήγορος είναι μια ανεξάρτητη αρχή, συνταγματικά κατοχυρωμένη στη χώρα, που υπάρχει για να διαχειρίζεται στον καλύτερο δυνατό βαθμό τα προβλήματα που ανακύπτουν για όλους τους πολίτες της επικράτειας».
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.





