ΛΗΜΝΟΣ

Η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού σώματος για την Λημνιά που ανασύρθηκε νεκρή μετά το σεισμό στην Μυτιλήνη

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Πυροσβεστική για τη  γυναίκα που ανασύρθηκε νεκρη  αργά το απόγευμα της Δευτέρας.

Η γυναίκα είχε εγκλωβιστεί σε ερείπια κτηρίου στο χωριό Βρίσα, μετά τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρα ανοιχτά της Μυτιλήνης.

Η Πυροσβεστική σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

«Νεκρή ανασύρθηκε η Ε.Β. 43 ετών, που αναζητούσαμε σε οικία που υπέστη μερική κατάρρευση στην περιοχή Βρίσα Λέσβου. Στην επιχείρηση ανάσυρσης συμμετείχαν 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 4 οχήματα καθώς και μια ομάδα από 10 πυροσβεστικούς υπαλλήλους και ένα διασωστικό σκύλο της 1ης Ε.Μ.Α.Κ.

Όλες οι δυνάμεις του νησιού βρίσκονται σε επιφυλακή και θα περιπολούν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας για έλεγχο και άμεση ανταπόκριση σε τυχόν συμβάντα».



Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.