
Λίγες ώρες ύστερα από την παραίτηση των επικεφαλής και ενός μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ, ορίστηκε το νέο συμβούλιο που θα «τρέξει» την εταιρεία.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, πρόεδρος της ΕΒΖ ορίστηκε ο πρώην δήμαρχος Λήμνου Αντώνης Χατζηδιαμαντής και αντιπρόεδρος ο Γαβριήλ Κερμανίδης, ενώ χρέη διευθύνοντας συμβούλου ανέλαβε ο Μιχάλης Κεφαλόπουλος και αναπληρωτής του ο Αντώνης Μπούρης. Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΒΖ πλαισιώνουν τα μέλη: Γεράσιμος Τσιαπάρας, Χρήστος Βογιατζής και Κωνσταντίνος Μανιατάκης.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




