
Απίστευτο δράμα εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί Πέμπτη στον Μούδρο της Λήμνου, με την είδηση του ξαφνικού θανάτου 14χρονου.
Το παιδί έχασε τη ζωή του στον ύπνο του και πλέον η μέρα δεν ξημέρωσε για τον ίδιο, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του πήγε να τον ξυπνήσει για το σχολείο αλλά το παιδί δεν ανταποκρινόταν
Τα αίτια δεν είναι γνωστά ακόμα και κλιμάκιο της αστυνομίας διενεργεί προανάκριση
Ειδήσεις Σήμερα:
- Προσοχή στις παραλίες: Ποια λάθη μπορεί να σας κοστίσουν από 100 έως και 58.000 ευρώ
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: «Μόνο ένα θαύμα θα μπορούσε να τους σώσει»
- “Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός”:«Φιλοκτήτης» του Χάινερ Μύλλερ, την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026, στις 20:00, στον Αρχαιολογικό Χώρο των Καβειρίων
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




