ΛΗΜΝΟΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου στηρίζει την συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Β. Αιγαίου για το ΦΠΑ στο Σύνταγμα – Η ανοχή είναι συνενοχή!

Πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου να στηρίξει και να συμμετάσχει ενεργά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και οι φορείς της τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά μας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με αφορμή τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται στα νησιά του βορείου Αιγαίου και την πρόσκληση που απεύθυνε οι Συντονιστική Επιτροπή για στήριξη στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν οι νησιώτες μας στο Σύνταγμα στις 18.12.2017 και ώρα 15:00 με στόχο να παραμείνουν οι μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α. στον αιγαιακό χώρο, με έγγραφό του (α.π.: Οίκ. 329/11.12.2017), ζητά από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου:

α) έγγραφο συμπαράστασης στη συγκεκριμένη κινητοποίηση των νησιωτών μας και συμμετοχή σε αυτήν του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου.

β) Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με πρόσκλησή της να καλέσει σε συμμετοχή στο παραπάνω συλλαλητήριο όλους τους αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής μας και τους ενεργούς πολίτες
θυμίζοντας συγχρόνως όπως αναφέρει, ότι «για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά μας έχουμε συζητήσει κατ’ επανάληψη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου και είχα καταθέσει και συγκεκριμένες προτάσεις που αφορούσαν αγωνιστικό και διεκδικητικό πλαίσιο. Επίσης αυτές τις ημέρες θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο ο κρατικός προϋπολογισμός του 2018 και θα κριθεί η τύχη των συντελεστών Φ.Π.Α. στην περιοχή μας.»

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!