ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΦΩΤΟ: Λαμπρές εκδηλώσεις για τις Εορτές από την 88 ΣΔΙ ‘’ΛΗΜΝΟΣ’’

13

‘Ένα λαμπερό και γιορτινό απόγευμα πέρασαν μικροί και μεγάλοι το Σάββατο 20/12 στη Λ.Α.Φ. Μύρινας. Ο περίβολος της Λέσχης ήταν όμορφα στολισμένος ενώ παιχνίδια – διαγωνισμοί-face painting απασχολούσαν τα παιδιά που ανυπομονούσαν για τον ερχομό του Αϊ – Βασίλη. Η Στρατιωτική Μουσική έπαιζε σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς ενώ κεράσματα προσφέρθηκαν στα παιδιά. Το άναμμα του δέντρου συνοδεύτηκε από εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό. Ο Αϊ Βασίλης κατάφερε να μοιράσει δώρα και στα 190 παιδιά! Τα χαμόγελα και οι ευχές κυριαρχούσαν ανάμεσα στις παρέες !

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν και την επόμενη μέρα ,με τη Στρατιωτική Μουσική να παίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια διασχίζοντας την αγορά της Μύρινας προκαλώντας την έκπληξη και τον θαυμασμό μικρών και μεγάλων.

*Οι φωτογραφίες του Μάνου Σπαρή

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 14 15 16 17 18

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.