ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Δωρεά βιβλίων σε σχολεία και συλλόγους από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

post-img

Με στόχο την ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου των νησιών του Βορείου Αιγαίου και συγκεκριμένα των ντόπιων συγγραφέων τα έργα των οποίων συμβάλλουν στην σύνθεση της πολιτιστικής ταυτότητας των νησιών μας αλλά και στην ανάδειξη και εξασφάλιση της διαχρονικότητας της καθώς και την δημιουργία ίσων ευκαιριών προς του πολίτες για την γνωριμία τους με τον πολιτιστικό πλούτο και την ιστορία του τόπου τους η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού προχώρησε στην προμήθεια των βιβλίων ντόπιων συγγραφέων προκειμένου να συμβάλλει στον εμπλουτισμό των δανειστικών βιβλιοθηκών των σχολείων και των φορέων πολιτισμού του τόπου.

«Με βαθιά πίστη στο ότι οι κάτοικοι των νησιών και ιδιαίτερα οι νέες γενιές θα πρέπει να γνωρίζουν τους συγγραφείς μας και τα πονήματα τους, προσκαλούμε όλους τους Διευθυντές Σχολείων του νησιού μας που στα σχολεία τους υπάρχουν δανειστικές βιβλιοθήκες, καθώς επίσης και τους Συλλόγους που έχουν δημιουργήσει ανάλογες βιβλιοθήκες και επιθυμούν να λάβουν αντίτυπα όσων βιβλίων έχει στην κατοχή της η Περιφέρεια, να το δηλώσουν με e-mail στην διεύθυνση politismos@pvaigaiou.gov.gr από Παρασκευή 17/11 έως και την Παρασκευή 13/12», τονίζει η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Αναστασία Αντωνέλλη.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!