Όροι χρήσης

Το limnosreport.gr προσφέρει τη χρήση της ομώνυμης ιστοσελίδας υπό τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, της πολιτικής απορρήτου ρητώς συμπεριλαμβανομένης.

Οι χρήστες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά τους παρόντες όρους χρήσης καθώς και την πολιτική απορρήτου και να προβούν στη χρήση του site μόνον στην περίπτωση που τα αποδέχονται πλήρως.

Ο επισκέπτης του δικτυακού τόπου https://www.limnosreport.gr/  και του https://www.facebook.com/limnoreport/ πριν επισκεφθεί τον δικτυακό τόπο, υποχρεούται να λάβει γνώση των όρων χρήσης και προϋποθέσεων παροχής υπηρεσιών που αναγράφονται στο παρόν και σε περίπτωση διαφωνίας να μην κάνει χρήση αυτού. Σε περίπτωση που μετά την ανάγνωση προβαίνει σε χρήση σημαίνει ότι τους αποδέχεται.

Οι παρακάτω κανονισμοί δεν έχουν σκοπό να λογοκρίνουν ή να περιορίσουν τις δυνατότητες των χρηστών στην έκφρασή των απόψεών τους.

Η ιστοσελίδα περιέχει υλικό το οποίο ανήκει στο limnosreport και έχει λάβει τις αναγκαίες άδειες για τη χρήση αυτού. Το Υλικό προστατεύεται από τη νομοθεσία σχετικά με διανοητική ιδιοκτησία.
Η επωνυμία limnosreport και το λογότυπο αποτελούν καταχωρημένο σήμα και απαγορεύεται η χρήση, αντιγραφή ή απομίμηση χωρίς την πρότερη έγγραφη συναίνεση του limnosreport .

Εκτός συγκεκριμένων δικαιωμάτων τρίτων (πνευματικά και άλλα), όλο το περιεχόμενο που κάθε φορά περιέχεται στον παρόντα δικτυακό τόπο (ενδεικτικά: σήματα, διακριτικά γνωρίσματα, φωτογραφίες, κείμενα και όλα εν γένει τα αρχεία), αποτελεί πνευματική εμπορική και βιομηχανική ιδιοκτησία των ιδιοκτητών και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου. Επιτρέπεται η αναπαραγωγή με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρονται η πηγή και ο ιστοχώρος , εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

Το limnosreport δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο των μηνυμάτων που αποστέλλονται Τα μηνύματα αντιπροσωπεύουν τον αποστολέα τους και όχι απαραίτητα τη γνώμη των ανθρώπων και των συντελεστών του limnosreport.

Κάθε χρήστης που πιστεύει ότι θίγεται προσωπικά είτε σε γενικότερο επίπεδο μπορεί να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές του site και να εκφράσει τα παράπονα του .Υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων αν και η τακτική αυτή δεν υιοθετείται από το limnosreport και ακολουθείται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις όπου η διαγραφή του μηνύματος κρίνεται άκρως απαραίτητη.

Τα σχόλια να είναι κόσμια, πολιτισμένα και ουσιώδη. Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα και greeklish. Σε περίπτωση που ο διαχειριστής του ιστοχώρου κρίνει πως ο όρος δεν τηρείται, δικαιούται να διαγράψει το σχόλιο.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Σε περίπτωση εξύβρισης των θειων και των συμβολών της χώρας
  • Σε περίπτωση διακίνησης πορνογραφικού υλικού
  • Σε περίπτωση προσηλυτισμού
  • Σε περίπτωση προώθησης τρομοκρατικού υλικού
  • Σε περιπτώσεις έκφρασης ρατσιστικών ή εξτρεμιστικών ιδεών.
  • Σε περιπτώσεις συκοφαντικής δυσφήμιση και εξύβριση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συζητήσεις ή σύνδεσμοι για παράνομο υλικό θα διαγράφονται μόλις γίνονται αντιληπτές.

Στην περίπτωση που κάποιο αναγνώστης επιθυμεί να δημοσιεύσει κάποιο θέμα στις κατηγορίες του site πρέπει να επικοινωνεί με mail με κάποιον από τους διαχειριστές . Μετά την ενημέρωση του διαχειριστή η δημοσίευσή του θέματος θα βρίσκεται μόνο στην διακριτική ευχέρειά του.

Απαγορεύεται το spamming και η αποστολή μηνυμάτων με σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών .

Το Limnosreport δεν ενστερνίζεται τις απόψεις των σχολιαστών. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για όσα γράφει. Σύμφωνα με τη νομοθεσία το Limnosreport.gr είναι υποχρεωμένο να παράσχει στις αρχές τα προσωπικά δεδομένα (όνομα χρήστη, email, IP) σε περίπτωση που υπάρχει εισαγγελική εντολή. Ωστόσο σε περίπτωση που θα ζητηθούν προσωπικά δεδομένα το Limnosreport.gr επιφυλλάσσεται απέναντι στον νόμο να ενημερώσει πρώτα τους χρήστες για την εισαγγελική επιταγή.

Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και κάθε τροποποίησή τους
διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από τους παραπάνω όρους χρήσης αρμόδια ορίζονται τα καθ’ ύλη δικαστήρια του νομού Λέσβου.

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!