ΛΗΜΝΟΣ

Με “αέρα νίκης” τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Μουτζούρη στην Λήμνο.

post-img

Παρουσία πλήθος κόσμου  πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» στην κεντρική αγορά της Μύρινας στην Λήμνο.

Από νωρίς συγκεντρώθηκαν στο εκλογικό κέντρο  φίλοι και υποστηριχτές της παράταξης για να υποδεχθούν τον Περιφερειάρχη και  επικεφαλή του «Άλματος Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο» Κώστα Μουτζούρη τον  οποίο συνόδευε η σύζυγος  του Δήμητρα .

Μετά τον Αγιασμό ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους ενώ στον σύντομο λόγο του αναφέρθηκε στα πεπραγμένα αλλά πολύ περισσότερο στα μελλοντικά σχέδια και όσα προσδοκά ότι θα έρθουν για τα νησιά μας

Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε στην ανησυχητική αύξηση των ροών μεταναστών στα νησιά μας αλλά και στο νέο ΕΣΠΑ που έρχεται και την απορροφητικότητα του από την  ΠΒΑ.

Η ατμόσφαιρα στο εκλογικό κέντρο απέπνεε «άρωμα νίκης» και οι υποψήφιοι του συνδυασμού κατά την παρουσίαση τους στις σύντομες ομιλίες τους αναφέρθηκαν  στην αισιοδοξία τους για το νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές της 8η Οκτωβρίου.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!