ΛΗΜΝΟΣ

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λήμνου: Σχολές Γονέων σε συνεργασία με το Νηπιαγωγείο Κοντοπουλίου.

post-img

Διαδικτυακή συνάντηση συμβουλευτικής γονέων πραγματοποίησε, την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023,  το Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά Δήμου Λήμνου σε συνεργασία με το Νηπιαγωγείο Κοντοπουλίου.

 

Η δράση «Σχολές Γονέων» πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης της Προϊσταμένης του Νηπιαγωγείου Κοντοπουλίου κας Πωλίνας Καρκαλάκου, η οποία με θέρμη αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία του Κέντρου Κοινότητας.

 

Η θεματική ενότητα που αναπτύχθηκε από την Ψυχολόγο του Κέντρου Κοινότητας Πηνελόπη Μαρκάκη, την Κοινωνική Λειτουργό Μαρία Αδαμάκη και την Παιδαγωγό Βιργινία Καρβέλλη, ήταν η «Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση στην Προσχολική Ηλικία».

 

Το Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά Δήμου Λήμνου ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση και τη συνεργασία την Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Κοντοπουλίου, καθώς και τους γονείς που στήριξαν με τη συμμετοχή τους τη δράση.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!