ΛΗΜΝΟΣ

Τ.Ε. ΕΟΚ Λέσβου: εκτιθέμενη για αντικανονική συμμετοχή παικτών στον “τελικό” με Ήφαιστο .Επιστολή Σωτηρχέλη ……” στο δρόμο γινόντουσαν τα συμβούλια της Τ.Ε.”.

post-img

Έχει  περάσει μία εβδομάδα από την επεισοδιακή αναμέτρηση του Ηφαίστου με το  Mytilini Sports Club και ενώ η ένσταση  που έχει καταθέσει ο Ήφαιστος δεν έχει ακόμα εκδικαστεί, άλλωστε πως θα γινόταν μετά τις παραιτήσεις των μελών του  πειθαρχικού της Τ.Ε. με αφορμή τραγελαφικών περιστατικών σε άλλο παιχνίδι του τοπικού πρωταθλήματος όταν  μέλη της Τ.Ε. ΕΟΚ Λέσβου έχουν καταγραφεί να “μπουκάρουν” στον αγωνιστικό χώρο και να προπηλακίζουν διαιτητές( κυκλοφορούν σχετικά βίντεο ).

Χθες η Τ.Ε.ΕΟΚ Λέσβου διάνειμε μια ανακοίνωση στην οποία καταφέρεται ανοιχτά πια εναντίον του Ηφαίστου και του Δ.Σ. με χαρακτηρισμούς και ίσως είναι πρώτη φορά πανελλαδικά που μια Τ.Ε. τα βάζει με ομάδα και μάλιστα εφηβική την οποία έχει υπό την σκέπη της…

“βάζει μάλιστα μπροστά” τους γονείς των παιδιών της Μυτιλήνης και τα ίδια τα παιδιά ( εμπλέκοντας φροντιστήρια, χάσιμο χρόνου κλπ) λες και προκαλεί πρόβλημα η συμμετοχή μια ομάδας από την Λήμνο( άλλο νησί), λες και τα παιδιά από την Λήμνο δεν έχουν τα ίδια προβλήματα π.χ με τις απουσίες που δεν δικαιολογούνται σ αυτά τα ταξίδια, αλλά και το χάσιμο μαθημάτων για μαθητές  Γ’ Λύκείου.

Προσπαθεί δηλαδή  Η Τ.Ε. ΕΟΚ Λέσβου να στρέψει τους γονείς της μιας ομάδας εναντίον των γονέων της άλλης μαζί και  τα παιδιά καλλιεργώντας μίσος και αντιπαράθεση για τις δικές της ΑΜΑΡΤΙΕΣ.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η επιστολή αυτή  δεν πείθει και δεν  δικαιολογεί  τον λόγο της δημοσιοποίησης της μια και η  η ομάδα του Ηφαίστου και το Δ.Σ. δεν έβγαλε ούτε Δελτίο τύπου για το παιχνίδι.. απλά έκανε ένσταση πριν το παιχνίδι όπως  δικαιούται από την προκήρυξη και τον κανονισμό του αθλήματος…

ΑΡΑ Η Τ.Ε. που απευθύνεται; Στα MME; τα οποία προσπαθεί να τα  χειραγωγήσει; ή να τα εγκαλέσει; ή θέλει να προλάβει καταστάσεις καθώς πληροφορείται ότι ο Ήφαιστος  έχει ήδη προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ στην Αθήνα.

Σήμερα φέρνουμε στο φως τον κανονισμό των μεταγραφών που ξεκάθαρα  κατακυρώνει τον αγώνα στον Ήφαιστο  χωρίς καμία αντίρρηση   πιο συγκεκριμένα το άρθρο 8 αναφέρει:

Πρόκειται λοιπόν για απλή εφαρμογή του κανονισμού που μεταφράζεται σε αντικανονική συμμετοχή παιχτών ..και εδώ τελειώνει το ποιός αναδεικνύεται Πρωταθλητής…τα της Τ.Ε.ΕΟΚ Λέσβου ας τα  δει ο κ. Λιόλιος και οι συνεργάτες του.

Ίσως θα ήταν καλύτερα για τα παιδιά μας  να μετακινηθούμε στην Τ.Ε. ΕΟΚ  Καβάλας σε  πιο ανταγωνιστικό  πρωτάθλημα  και με  πιο εύκολη την  συγκοινωνία…να χαίρουν και στην Μυτιλήνη να παίρνουν το πρωτάθλημα κάθε χρόνο μεταξύ τους!

Η επιστολή  Σωτηρχέλη Παναγιώτη παρετηθέντος μέλους της Τ.Ε. ΕΟΚ Λέσβου και μέλος της πειθαρχικής Επιτροπής.

ΣΩΤΗΡΧΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής που δεν εφαρμόστηκε ποτέ….

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!