ΛΗΜΝΟΣ

Παλαιολόγος Κυριαζής :” Δεν έχει υλοποιηθεί τίποτα…..Μήπως γίνει κάτι εν όψει των δημοτικών εκλογών….;”

post-img
O Πρόεδρος της κοινότητας Καλλιθέας Παλαιολόγος Κυριαζής με δημόσια τοποθέτησή του καυτηριάζει την για τέταρτη συνεχή χρονιά που δεν υλοποιείται τίποτα από όσα έχει εισηγηθεί στο Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Λήμνου.
Πιο συγκεκριμένα γράφει: 
Για τέταρτη συνεχή χρονιά κατέθεσα στον Δήμο το ΙΔΙΟ Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2023.
Δεν έχει υλοποιηθεί τίποτα από αυτά, εκτός από το γκρέμισμα της περίφραξης του Ηρώου, για λόγους ασφαλείας, που έγινε εδώ και πάνω από έναν χρόνο.
Μήπως γίνει κάτι εν όψει των δημοτικών εκλογών….;
———
ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2023
Εν όψει της κατάρτισης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το έτος 2023 ,ο Πρόεδρος κος Παλαιολόγος Κυριαζής εισηγείται τα ακόλουθα έργα:
1. Ανακατασκευή και διαμόρφωση του χώρου Ηρώου Πεσόντων.
2. Τσιμεντόστρωση δρόμου βορείως της παλιάς δεξαμενής.
3. Τοποθέτηση τεσσάρων (4) φωτιστικών σωμάτων : δύο (2) στο πεζοδρόμιο της δημοτικής οδού πριν του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας, ένα (1) στην περιοχή Πλάτανος (έξοδος προς τη Νέα Κούταλη), και ένα (1) πλησίον οικιών Δ.Κ. και Γ.Κ.
4. Προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής εξωτερικού
χώρου στην κεντρική πλατεία της Κοινότητας πλησίον του κοινοτικού γραφείου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!