ΛΗΜΝΟΣ

ΕΕΕΕΚ Ρεπανιδίου και Σύλλογος ΑΜΕΑ Λήμνου: Ανοιχτή πρόσκληση προβολής ταινίας 3 Δεκεμβρίου στο Μαρούλα.

post-img
Το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας, το ΕΕΕΕΚ Ρεπανιδίου και ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ Λήμνου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία(3Δεκεμβρίου) απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε προβολή ταινίας την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στο Μαρούλα:
“Το Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας, το ΕΕΕΕΚ Ρεπανιδίου και ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ Λήμνου
Τιμούμε την 3η του Δεκέμβρη την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία!
Σας προσκαλούμε σε εκδήλωση με προβολή ταινίας τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 7.00μμ το απόγευμα στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα.
Στόχος μας είναι να αναδείξουμε και να προβάλουμε τα χρόνια προβλήματα που βιώνουν τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές τους με κυριότερο τον εγκλεισμό και τον κοινωνικό τους αποκλεισμό!!!
Είσοδος ελεύθερη.
Στο φουαγιέ θα μπορείτε να προμηθευτείτε δημιουργίες των μαθητών μας και να γευτείτε το γλυκό κρασί, προσφορά του Οινοποιείου του Αριστείδη Τζάνερου, “Το Κελάρι”
Σας περιμένουμε”

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!