Η Αναπτυξιακή Λήμνου Α.Ε. (ΑΝΕΛ ΑΕ) – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν πρόταση προς σύναψη Σύμβασης Μίσθωσης Έργου (Σ.Μ.Ε.), με ένα (1) Γεωπόνο Π.Ε. Οι ενδιαφερόμενο θα πρέπει να διαθέτουν Πτυχίο Γεωπόνου Α.Ε.Ι. ή ισότιμης αναγνωρισμένης σχολής του εξωτερικού, Άδεια άσκησης επαγγέλματος σε ισχύ, γνώση χρήσης Η/Υ & καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας. Επιθυμητή είναι η εμπειρία στο σχεδιασμό, εκπόνηση και υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην αγροτική ανάπτυξη.

Προτάσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την 10η Οκτωβρίου 2022 στα γραφεία της εταιρείας, Ιερού Λόχου 23 στη Μύρινα Λήμνου ΤΚ 81400, τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται το αναλυτικό τεύχος της προκήρυξης από την ιστοσελίδα της εταιρείας www.anel-sa.gr. Για πληροφορίες μπορούν να καλούν στο τηλ: 2254023849, υπεύθυνη κα Μοσχούδη Χριστίνα, κα Γκιούλου Εύη. 

Δείτε την αναλυτική πρόσκληση στην ιστοσελίδα της ΑΝΕΛ www.anel-sa.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ