ΛΗΜΝΟΣ

O Δήμος Λήμνου συμμετέχει στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2022»

post-img

O Δήμος Λήμνου συμμετέχει  στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2022» με θέμα «Καλύτερες συνδέσεις» και σύνθημα «Συνδυάζω Μετακινούμαι», η οποία έχει καθιερωθεί ως ο σημαντικότερος θεσμός σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και κατ’ επέκταση για την διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους.

Πραγματοποιείται σε ετήσια βάση στις 20 – 26 Σεπτεμβρίου και αφορά σε δράσεις που υλοποιούνται κατά το ευρύτερο χρονικό διάστημα από τις 18 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου.

Το  ΚΕΠ Υγείας στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην παραπάνω εβδομάδα, θα αναλάβει  στοχευμένες δράσεις με σκοπό την ενίσχυση της βιώσιμης κινητικότητας  και της ποιότητας ζωής.

Οι δράσεις μπορούν να περιλαμβάνουν βιωματικά εργαστήρια, ενημερωτικές ημερίδες, αθλητικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, διαγωνισμούς, αθλητικές δράσεις κ.ά.  καθώς και οτιδήποτε επιπλέον θα μπορούσε να συμβάλει στην ενημέρωση των δημοτών μας.

Καλούμε λοιπόν όλους ( πολίτες, σχολεία, συλλόγους, φορείς, επιχειρήσεις) να συμμετάσχουν ενεργά στην συγκεκριμένη εκστρατεία, με σκοπό τον συλλογικό σχεδιασμό και την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας.

Η προθεσμία κατάθεσης των προτάσεων ξεκινάει από τη Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 και μπορούν να αποσταλούν μέσω ηλ. ταχυδρομείου στη δ/νση: kepygeiaslimnou@gmail.com..

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2254029111, Υπεύθυνη διοργάνωσης: Ελένη Καραγιαννάκη, Κοινωνική Λειτουργός, Συντονίστρια ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λήμνου

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!