ΛΗΜΝΟΣ

Λιάπης Δημήτριος, η βιοτεχνία κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου της Λήμνου! Ποιότητα- εγγύηση-τιμές!

post-img

Εδώ και 80 χρονιά το όνομα ΛΙΑΠΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο του παραδοσιακού και χειροποίητου κάγκελου από πάππου, πατέρα και θείο (αδελφοί) ΛΙΑΠΗ, καθώς επίσης και στα μεταλλικά παράθυρα εκείνης της εποχής. 

Με το πέρασμα των χρόνων εξελιχθήκαμε στα κουφώματα αλουμινίου ALUMIL και συνεχίζουμε την παράδοση κάνοντας την δουλειά μας ακόμα πιο σωστή και πιο ποιοτική, σε καινούργιο χώρο με νέα μηχανήματα, καταφέρνοντας να πετύχουμε πιο σωστή και ποιοτική εργασία στα χειροποίητα κάγκελα καθώς και στα κουφώματα αλουμινίου και όχι μονό καθώς εμπορευόμαστε και τα παγκόσμιος γνωστά συνθετικά κουφώματα KOMMERLING Γερμανίας. 

Η βιοτεχνία κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου Λιάπης Δημήτριος η οποία βρίσκεται στην περιοχή Κοντοπούλι στην Λήμνο,

Πολυετής εμπειρία, επαγγελματισμός, ποιότητα και συνέπεια διακρίνει την επιχείρησή μας. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας απο όπου μας ζητηθεί στην Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, άμεσα με αξιοπιστία στην παράδοση του έργου, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

 Σε μας θα βρείτε σίτες, ρολά, ρολά γκαραζόπορτας, πέργκολες απλές μεταλλικές και ηλεκτρικές καθώς και μία τεράστια γκάμα από πολλά σχέδια σε τέντες απλές και ηλεκτρικές.νταγωνιστικές τιμές.

Η επιχείρηση μας Λιάπης Δημήτριος, μπορεί να αναλάβει την κατασκευή παραδοσιακών χειροποίητων κάγκελων και κάγκελα inox, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, φροντίζοντας πάντα να σας παρέχει, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 

Επίσης  αναλαμβάνουμε τοποθέτηση & επισκευή ρολών αλουμινίου & pvc, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, φροντίζοντας πάντα να σας παρέχει, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.  

Εκπροσωπούμε τα κουφώματα αλουμινίου της εταιρείας ALUMIL καθώς εμπορευόμαστε και τοποθετούμε συνθετικά κουφώματα KOMMERLING.

 

Λιάπης Δημήτριος – Μεταλλικές Κατασκευές – Σιδηροκατασκευές – Τέντες – Κουφώματα Αλουμινίου & Pvc – Κάγκελα – Λήμνος

 

Κοντοπούλι, Λήμνος, Λέσβος Τ.Κ.: 81401

Τηλέφωνο: 2254041900

Κινητό: 6932702910, 6989562217

E-mail: liapisdimitrios87@gmail.com

Κατηγορία: ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Ιστοσελίδα: http://www.liapisaluminialimnos.gr
Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!