Μετά την πολύ πετυχημένη ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ για τις Ειδικότητες Τουριστικών και Μαγειρικής του Δ.ΙΕΚ Λήμνου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ για τους τελειόφοιτους σπουδαστές Φύλακες Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων.
Κύριος στόχος: η διασύνδεση του ΙΕΚ και των σπουδαστών μας με την Αγορά Εργασίας και η γνωριμία τους με στελέχη και μελλοντικούς εργοδότες τους! Ο στόχος επιτεύχθη!! Εξασφαλίστηκαν θέσεις εργασίας ή πρακτικής άσκησης για ΟΛΟΥΣ τους σπουδαστές.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ, που διοργάνωσε η Διευθύντρια του ΙΕΚ κα Ιουλία Λυγδά, για την ειδικότητά “Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων”, Δ’ εξαμήνου, την Τετάρτη 25/5/2022 , ώρα 17:00, διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας webex.
Επίσημος προσκεκλημένος μας ήταν ο Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου, κ. Τριανταφυλλίδης Παύλος.
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, γένι, οθόνη και κείμενο που λέει "Cisco Webex Meetings Meeting Info Show Menu Bar ΠαύλοςΤριανταφυλλίδης ταφυλλίδης Φανήτζατζαλου Φανή τζατζαλου 오 Mute Πληκτρολογήστε εδώ για Stop video Share க 0ಷ H"
Στην ημέρα Σταδιοδρομίας προσκλήθηκαν επίσης και παρευρέθησαν εκ μέρους της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου η Αρχιφύλακας κα Κάππα Παναγιώτα και η Υπαρχφύλακας κα Ανδριώτου Σοφία (Αρχαιολογικό Μουσείο Μύρινας ), καθώς και οι αρχαιολόγοι ΙΔΟΧ της ΕΦΑΛΕΣ και εκπαιδευτές του Δ.ΙΕΚ Λήμνου κκ Βάγια Μαστρογιαννοπούλου, Δήμητρα Ζώη και Γιάννης Σουκάντος.
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, οθόνη και κείμενο
Εκτός από τους σπουδαστές του Δ’ εξαμήνου, προσκλήθηκαν και συμμετείχαν και παλαιότεροι σπουδαστές του ΙΕΚ της ίδιας ειδικότητας, που ολοκληρώσαν τη φοίτησή τους τα προηγούμενα χρόνια, διότι δεν είχε πραγματοποιηθεί παρόμοια εκδήλωση τα προηγούμενα έτη.
Ο Προϊστάμενος της ΕΦΑΛΕΣ εξήγησε στους σπουδαστές τον ρόλο του αρχαιοφύλακα στο πλαίσιο της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας και τις απαιτήσεις και δυσκολίες του επαγγέλματος μέσα από χαρακτηριστικά παραδείγματα των καθημερινών προκλήσεων που παρουσιάζονται στους χώρους αρμοδιότητας ενός αρχαιοφύλακα.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, οθόνη, εξωτερικοί χώροι και κείμενο
Η Διευθύντρια του ΙΕΚ παρουσίασε τις 6 Ειδικότητες του ΙΕΚ και το νέο θεσμικό πλαίσιο για την Πρακτική Άσκηση των καταρτιζομένων.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν η διασύνδεση του ΙΕΚ και των σπουδαστών μας με την Αγορά Εργασίας, η γνωριμία με μελλοντικούς εργοδότες τους για την καλύτερη και πιο άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση!
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, οθόνη, εξωτερικοί χώροι και κείμενο
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν Αρχαιοφύλακες, Αρχαιολόγους, Εκπαιδευτές, Σπουδαστές και ιδιαιτέρως τον Προϊστάμενο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου, κ. Τριανταφυλλίδη Παύλο, ο οποίος παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις του αποδέχτηκε αμέσως και με μεγάλη χαρά την πρόσκληση της Διευθύντριας του ΙΕΚ και τίμησε το ΙΕΚ Λήμνου με την παρουσία του στην Εκδήλωσή μας!!
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "Info Menu Speaking: Παύλος Τριανταφυλλίδης, 57:55 +Κοιήχρήση Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου Αρχιφύλακα 160/258272/8226/513 Μνημείων Αρχαιολογικών Χώρων, και vagiam Φανή τζατζαλου Κνε.ακγανοτρθικιογαώσις μουθύσειεσημεκώσες ομοιόμορφη τους παρέχει ωραρίου προσέλευσης αποχώρηση γενικότερα τουπρογραμματισμού υπηρεσίας φύλαξης 오 Πληκτρολογήστε Παύλος Τριαντι video Share Apps 33°C 25/5/2022"

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ