ΛΗΜΝΟΣ

Δωρεά βιβλίων και προτζέκτορα ταινιών στο Επαγγελματικό Λύκειο Μούδρου Λήμνου – Ευχαριστήριο

post-img

To Επαγγελματικό Λύκειο Μούδρου Λήμνου ευχαριστεί τους κυρίους ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, συνταξιούχο δικηγόρο,  και ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, συνταξιούχο ιατρό, καταγόμενους από το Κοντοπούλι Λήμνου, για την πολύτιμη δωρεά τους στο σχολείο μας. Η δωρεά περιλαμβάνει πληθώρα βιβλίων ποικίλης θεματολογίας καθώς και έναν προτζέκτορα ταινιών.

 

Τα βιβλία έχουν τοποθετηθεί στην βιβλιοθήκη του σχολείου μας με στόχο τη διάνθιση του περιεχομένου της ώστε να εξυπηρετεί  τις γνωστικές ανάγκες των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Ο προτζέκτορας θα ενισχύσει τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό του σχολείου μας και θα βοηθήσει στην  αποτελεσματικότερη εφαρμογή της τεχνολογίας στα μαθήματα καθώς και στον εκσυγχρονισμό τους.

 

 

Μετά τιμής

Ο Διευθυντής Χαράλαμπος Πορφύρης

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!