ΛΗΜΝΟΣ

Το ΓΕΛ Μούδρου σε εκπαιδευτικές επισκέψεις στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου (φωτο)

post-img

Την Τετάρτη,16 Μαρτίου 2022, το Γενικό Λύκειο Μούδρου πραγματοποίησε  εκπαιδευτική εκδρομή στη Μύρινα. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’ και της Β’ Λυκείου επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου και θαύμασαν τους πολιτιστικούς θησαυρούς της Πολιόχνης και τα άλλα εκθέματα από τον αρχαιολογικό πλούτο του νησιού.

 

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Οι μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής από τους Δρ. Κουτελιδάκη και Δρ. Ιωάννου.

Μπορεί να είναι εικόνα 18 άτομα και άτομα που στέκονται

Συνοδοί στις εκπαιδευτικές επισκέψεις ήταν ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου Μούδρου, κ. Στυλιανός Καραγιάννης και οι εκπαιδευτικοί Λούκου Μαρία, Παπουτσέλλη Μαρία, Παρασάκης Αθανάσιος, Αδαμόπουλος Ιωάννης και Λυμπέρη Θεοδώρα.

Το Γενικό Λύκειο Μούδρου ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του Τμήματος, Δρ. Κωνσταντίνο Γκατζιώνη για την αποδοχή του αιτήματος επίσκεψης στον χώρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθώς και τους Δρ. Αντώνιο Κουτελιδάκη (Διατροφή του Ανθρώπου) και Δρ. Ζαχαρία Ιωάννου (Μηχανική Τροφίμων) για την ξενάγηση των μαθητών/τριών και των εκπαιδευτικών του σχολείου

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και άτομα που στέκονταιΜπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!