ΛΗΜΝΟΣ

Το ΓΕΛ Μούδρου σε εικονική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων με παράλληλη ξενάγηση

post-img

Το γενικό Λύκειο Μούδρου πραγματοποίησε την Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2022, εικονική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων με παράλληλη ξενάγηση. Μαθητές και μαθήτριες της Α’ τάξης είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν διαδικτυακά στους χώρους της Βουλής, να γνωρίσουν την ιστορία της και να αντιληφθούν την αξία του Κοινοβουλευτισμού και των δημοκρατικών θεσμών, όπως διδάσκονται και στο μάθημα της Πολιτικής Παιδείας.  Υπεύθυνη υλοποίησης της δράσης ήταν η εκπαιδευτικός κ. Πασχαλία Μπόσκου, Οικονομολόγος του σχολείου.

Στο πλαίσιο της ξενάγησης οι μαθητές και μαθήτριες του Προγράμματος «Βουλή των Εφήβων-Βήματα Δημοκρατίας-Κάνοντας πράξη τη συμμετοχή» του σχολείου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το χώρο της Βουλής, έστω και διαδικτυακά, λίγους μήνες πριν από την τελική επιλογή του/της εφήβου βουλευτή που θα εκπροσωπήσει το σχολείο στην ΚΣΤ’ Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων στην Αθήνα. Υπεύθυνη υλοποίησης για το σχολείο είναι η εκπαιδευτικός Θεοδώρα Λυμπέρη, φιλόλογος.   

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!