ΛΗΜΝΟΣ

Δήμος Λήμνου: Μαζικές στειρώσεις αδέσποτων γατιών 19 & 20 Φεβρουαρίου

post-img

Ο Δήμος Λήμνου σε συνεργασία με το φιλοζωικό σύλλογο «Animal Rescue Lemnos» και την   Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος θα προχωρήσουν στην πραγματοποίηση μαζικών στειρώσεων γατών, στο πλαίσιο της προσπάθειας διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Οι στειρώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 στο Δημοτικό Κτηνιατρείο Κοντιά και αφορούν αποκλειστικά σε αδέσποτες γάτες.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην περισυλλογή των αδέσποτων γατών που φροντίζουν στις γειτονιές τους καθώς και όσοι θέλουν να κλείσουν ραντεβού για στείρωση μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του συλλόγου «Animal Rescue Lemnos» 698 1479588 το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!