Το Μεταλυκειακό έτος – Τάξη Μαθητείας επαναλειτουργεί. Συνολικά 15 απόφοιτοι του ΕΠΑΛ Μούδρου, κάτοχοι πτυχίων των ειδικοτήτων Τεχνολογίας Τροφίμων και ποτών, Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων – Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών, Ηλεκτρολογικών Συστημάτων – Εγκαταστάσεων και Δικτύων, Οχημάτων και Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών, ξεκίνησαν να εργάζονται σε δημόσιους φορείς, ιδιωτικές επιχειρήσεις και στρατιωτικές δομές, με σκοπό την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας και την επαγγελματική αποκατάσταση.

Επίσης, με την επιτυχή ολοκλήρωση του έτους της Μαθητείας θα έχουν την δυνατότητα, να συμμετέχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης και να αναβαθμίσουν το πτυχίο τους, σε πτυχίο επιπέδου 5.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φορείς και επιχειρήσεις που προσέφεραν θέσεις Μαθητείας για τους μαθητές του ΕΠΑΛ Μούδου και ιδιαίτερα τον Δήμο Λήμνου, την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου, το Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου, το ΓΕΑ, το ΓΕΣ, το Οινοποιείο Σαββόγλου Ιωάννης – Παντελής Τσιβόλας, τα συνεργεία αυτοκινήτων Μαυράκης Γεώργιος, Δεσπότης Παναγιώτης και Μπλιας Ιωάννης. Είναι πολύ σημαντικό για τους μαθητές του σχολείου μας να βρίσκουν στο νησί της Λήμνου, άμεσα μετά την απόκτησή του πτυχίου τους, θέσεις εργασίας που σχετίζονται με τις ειδικότητες που σπούδασαν και να εισέρχονται με προοπτικές στον επαγγελματικό στίβο.

(η φωτογραφία από την υπογραφή της σύμβασης εργασίας των μαθητευομένων που θα απασχοληθούν στην τεχνική υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου, μαζί με τον διοικητή κ. Κανταρά)

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ