Το Λιμεναρχείο Μύρινας σας ανακοινώνει ότι:
1.Η διακυβέρνηση όλων των επαγγελματικών αλιευτικών πλοίων – σκαφών που εκτελούν πλόες εσωτερικού (τα οποία απαλλάσσονται από την υποχρέωση να εφοδιάζονται με ναυτολόγιο ή έχουν ναυτολόγιο χωρίς να υποχρεούνται), αναλαμβάνεται από έναν Κυβερνήτη Γ΄ ή από κάτοχο ειδικού πτυχίου Κυβερνήτη ή από κάτοχο άδειας χειριστή πηδαλιούχου.
2.Ανωτέρω άδεια πηδαλιούχου επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών που εκτελούν πλόες εσωτερικού, χορηγείται κατόπιν προσκόμισης των απαιτούμενων δικαιολογητικών στην Υπηρεσία μας και διενέργειας εξετάσεων (θεωρητικών και πρακτικών).
3.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τη σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από τις Λιμενικές Αρχές Μύρινας, Μούδρου και Αγίου Ευστρατίου ενώ οι εξετάσεις θα διενεργούνται ανάλογα με το τόπο κατοικίας της πλειοψηφίας των υποψηφίων, είτε στο Λιμενικό Κατάστημα Μύρινας είτε στο Λιμενικό Κατάστημα Μούδρου.
4.Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αίτησης υποψηφίων για συμμετοχή στις εν θέματι εξετάσεις είναι τρείς (03) εργάσιμες ημέρες πριν τη προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής τους. Ο μέγιστος αριθμός υποψηφίων σε κάθε εξέταση ορίζεται στα δεκαπέντε (15) άτομα ενώ οι ημερομηνίες διεξαγωγής
αυτών είναι:
α) 09-12-2021 και ώρα 10:00
β) 26-01-2022 και ώρα 10:00
γ) 17-02-2022 και ώρα 10:00
5.Η Υπηρεσία μας παραμένει στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση – πληροφορία.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here