ΛΗΜΝΟΣ

Επιστολή του Δημάρχου Λήμνου με πολλούς αποδέκτες …για την διακοπή των rapid tests από την ΚΟΜΥ Λήμνου.

post-img

Μετά την χθεσινή αιφνιδιαστική ανακοίνωση της ΚΟΜΥ για την διακοπή των rapid tests στην Λήμνο, που καυτηριάσαμε και μέσα από το limnosreport δημοσιοποιώντας την αγανάκτηση των κατοίκων μέσα από  πολλά μηνύματα που δεχτήκαμε παρακινώντας και τους φορείς να πάρουν θέση ο Δήμος Λήμνου απέστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

“Κατόπιν της από 9/11/2021 ανακοίνωσης της ΚΟΜΥ Λήμνου αναφορικά με τη διακοπή της λειτουργίας αυτής λόγω έλλειψης υγειονομικού προσωπικού, ο Δήμαρχος Λήμνου κος Δημήτριος Μαρινάκης απηύθυνε επιστολή στο Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κο Μάριο Θεοφάνους, στον Πρόεδρο του ΕΟΔΔΥ κο Θεοκλή Ζαούτη, στην 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Αιγαίου καθώς και στους Βουλευτές του νομού μας προκειμένου να επιληφθούν για την άμεση επαναστελέχωση και λειτουργία της ΚΟΜΥ Λήμνου τη χρονική στιγμή που αντιμετωπίζουμε μία πρωτοφανή έξαρση του κορονοϊού και στο νησί μας και η λειτουργία της ΚΟΜΥ συμβάλλει καίρια στην αποφυγή της διασποράς του ιού. ”  

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!