Ο Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί ως Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, στο πλαίσιο διεθνούς προσπάθειας, με στόχο την καταπολέμηση της ασθένειας.
Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Λήμνου ( Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο) υπό την αιγίδα του ΚΕΠ Υγείας, έχοντας ως γνώμονα το καλό των πολιτών σε συνεργασία με την Κοινότητα Μύρινας και τον Τοπικό Εμπορικό Σύλλογο Λήμνου, δράσεις ώστε να αναδειχθεί πώς η ελπίδα για έναν κόσμο χωρίς καρκίνου του μαστού είναι πάντα ζωντανή, παρά τις νέες συνθήκες που επικρατούν πλέον στην καθημερινότητά μας.
Στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων, όλοι μαζί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 από τις 10:00 π.μ. έως και τις 12:00 μ.μ. ομορφαίνουμε το Δημαρχείο Μύρινας φυτεύοντας στο χώρο του φυτά με ροζ χρώμα. Επίσης θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό.
Λουλούδια μπορούν να προσφέρουν μεμονωμένοι πολίτες, σύλλογοι, φορείς που προσκαλούνται να συμβάλλουν στην προσπάθεια στέλνοντας ή φέρνοντας οι ίδιοι τη δική τους γλάστρα. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να στείλουν με ένα φυτό το δικό τους μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2254029111, τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here