Το Γενικό Λύκειο Μούδρου Λήμνου, πιστοποιημένο σχολείο-πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, συμμετείχε στη Μεσογειακή Βραδιά Ερευνητή Mednight, που πραγματοποιήθηκε στη Λήμνο το τριήμερο 24-25-26 Σεπτεμβρίου 2021. Τη δράση του Mednight στη Λήμνο διοργάνωσε ο εκπαιδευτικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός SciCo – Επιστήμη Επικοινωνία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τον Δήμο Λήμνου. Οι δράσεις του Mednight έχουν ως σκοπό την ανάδειξη της πόλης και την εισαγωγή της στον διεθνή χάρτη δράσεων της Ευρωπαϊκής Βραδιάς Ερευνητή.

Το σχολείο μας συμμετείχε με παρουσίαση των δράσεων της περσινής σχολικής χρονιάς 2020-2021, στην Ευρωπαϊκή Γωνιά της έκθεσης, που ήταν ανοιχτή στο κοινό στην Αίθουσα Γκαλιούρη. Επίσης, το βίντεο των δράσεων αναρτήθηκε στην αγγλική γλώσσα στον ιστότοπο του Mednight: https://mednight.eu/activities/european-parliament-ambassador-school-programme/

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ