Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ Καστοριάς οι αγώνες πανελλήνιας Συνάντησης ανάπτυξης για τους αθλητές κάτω των 14 ετών.
Ο Ναυτικός όμιλος Λήμνου συμμετείχε με μια αποστολή 21 ατόμων. Συνολικά συμμετείχαν πάνω από 230 άτομα από 24 σωματεία της Ελλάδος, ανεβάζοντας το αγωνιστικο επίπεδο πολύ ψηλά.
Πιο αναλυτικά
1η θέση και Χρυσό μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ κορασίδων οι Καρανικόλα Σταυρούλα, Μαρκακη Κωνσταντίνα, παχνερη Ουρανία, Κωστουλα Αντωνια.
3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ κορασίδων οι Ελιά Φιλιά, Ρήγα Παρασκευή, Γιαννουλακη Κωνσταντίνα, Σγουρά Πηνελόπη.
5η θέση στο διπλό σκιφ κορασίδων κ12 οι Ελευθερακη Ελισάβετ και Λάμπρου Ραφαέλα
5η θέση στο σκιφ κορασίδων η Δέσποινα Τουφου
6η θέση στο διπλό σκιφ παίδων οι Πυρομαγλου Νίκος και Κυριαζιδης Θεοφυλακτος
10η θέση στο σκιφ παίδων ο Μαρκακης Αντώνης
11η θέση στο διπλό σκιφ κορασίδων οι Μουσαι Χριστινα και Μετσαι Λετισια
13η θέση στο σκιφ παίδων ο Γαλημυτακης Βικτωρ
Αρχηγός της αποστολής ήταν ο έφορος κωπηλασίας κύριος Χρήστος Πυρομαγλου.
Ο προπονητης του ΝΟΛ Κώστας Δικρανης και ο παλαιμαχος αθλητής του ΝΟΛ Σταύρος Σαμιώτης ολοκλήρωσαν την πολυάριθμη αυτή αποστολή.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά του ΝΟΛ αν και μικρότεροι της κατηγορίας τους, έδωσαν πραγματικά τον καλύτερο τους εαυτό, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγωνιστική τους σεζόν.
Ο πρόεδρος και το ΔΣ εύχονται στα παιδιά υγεία και πολλές επιτυχίες.
Αυτό το βήμα να είναι το εναρκτήριο πολλών επιτυχιών.
Η κωπηλασία στη Λήμνο πλέον περνάει σε άλλο επίπεδο αφού πια ο Ναυτικός όμιλος Λήμνου αρχίζει μια πορεία προς την κορυφή.