Για πρώτη φορά στην Λήμνο η αναγνωρισμένη  ναυαγοσωστική σχολή ΝΑΒΕ (Ναυαγοσωστική Ακαδημία Βορείου Ελλάδος)  θα εκπαιδεύσει επαγγελματίες ναυαγοσώστες .

Σε συνεργασία με τον Ν.Α.Ο.Λ. (Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Λήμνου) το νέο Ναυταθλητικό Σωματείο της Λήμνου, θα πραγματοποιήσει   εκπαιδευτικό σεμινάριο ναυαγοσωστικής με την συμμετοχή όλων όσων θέλουν να γίνουν επαγγελματίες ναυαγοσώστες ή απλά θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις διάσωσης και  πρώτων βοηθειών μέσα και έξω από το νερό.

 Τα Σεμινάρια ναυαγοσωστικής θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΛ στα ρηχά νερά, στην Μύρινα αφού πρώτα ξεκινήσουν οι δραστηριότητες τέτοιου είδους μετά την άρση των περιορισμών covid-19.

ΔΗΛΏΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ .

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

Υπεύθυνος σεμιναρίων Γιάννης Χατζόπουλος Πτυχιουχος Φυσικής Αγωγής

Τηλ.επικοινωνίας 698 335 9724

Ποια είναι η ΝΑΒΕ

 Κατόχοι πτυχίων εκπαιδευτών ναυαγοσώστων από την Surf Life Saving Australia. Η ΝΑΒΕ, αναγνωρισμένη ναυαγοσωστική σχολή από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, εκπαιδεύει επαγγελματίες ναυαγοσώστες και προσφέρει άμεση εύρεση εργασίας σε όλη την Ελλάδα. Η Ν.Α.Β.Ε. εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες τεχνικές εκπαίδευσης, παρέχει ολοκληρωμένους επαγγελματίες, ικανούς να εγγυηθούν την ασφάλεια στο υγρό στοιχείο, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here