Με ανακοίνωση η διοίκηση του Νοσοκομείου Λήμνου ενημερώνει, με σκοπό τον καλύτερο έλεγχο της επιδημικής έξαρσης της νόσου COVID-19 από το Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου τι μέτρα παίρνουν: 

Δείτε την ανακοίνωση τι αναβάλλεται και τι αναστέλλεται και τι αλλάζει:

Με σκοπό τον καλύτερο έλεγχο της επιδημικής έξαρσης της νόσου COVID-19 από το Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου, σας γνωρίζουμε τα εξής:

  1. Αναβάλλονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού της Παιδοψυχίατρου που επρόκειτο να μετακινηθεί από το Γ.Ν. Μυτιλήνης ¨ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ¨ στο Νοσοκομείο μας, λόγω των έκτακτων προβλημάτων της ιατρού, που σχετίζονται με την πανδημία.

Σε ότι αφορά τις παρατάσεις των ειδικών θεραπειών που χρήζουν έγκρισης, καθώς και παιδοψυχιατρικές εκτιμήσεις παιδιών, θα προβλεφθεί σχετικός προγραμματισμός σε συνεργασία της Ψυχολόγου του Νοσοκομείου μας και την χρήση της τηλεϊατρικής.

Για οποιαδήποτε σχετική διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήστε με τη Ψυχολόγο κα. Γιαούζη Αναστασία στο τηλ. 22543-50496.

  1. Αναστέλλονται όλα τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία από τη Δευτέρα 23/11/2020 και μέχρι νεωτέρας.
  2. Οι εμβολιασμοί σε παιδιά και εφήβους θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στα Εξωτερικά Ιατρεία του Παιδιατρικού Τμήματος από τις 11:00π.μ μέχρι και τη 13:00μ.μ. και τα ραντεβού θα κλείνονται στο Τηλεφωνικό Κέντρο 22543-50495 ανά 30 λεπτά αυστηρά.

         Ευελπιστούμε στην κατανόηση και συμμόρφωση όλων των συμπολιτών μας, καθώς και την επίδειξη υπευθυνότητας, σοβαρότητας και υπομονής ώστε να ανταπεξέλθουμε όλοι στις δύσκολες αυτές συγκυρίες.

    

Ο  ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

 

ΚΑΝΤΑΡΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here