ΛΗΜΝΟΣ

Λήμνος: Δημοτικό Συμβούλιο στο Μάρουλα με θέμα την εγκατάσταση σταθμού φωτοβολταϊκών στο νησί, κάλεσαν και την εταιρεία

post-img

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 12 Οκτωβρίου στα θέματα προ ημερησίας διατάξεως,  είχε συζητηθεί η Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για το έργο “Υβριδικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας της εταιρείας DYTIKOS HYBRID A.E. στη θέση ΚΑΜΑΡΩΤΟ” της Τοπικής Κοινότητας Σκανδάλης, τότε είχε αναφερθεί η Δημοτική αρχή να προσκαλέσει, τους εκπροσώπους της εταιρείας (σχετικό βίντεο ΕΔΩ)

Έτσι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χριστοφιδέλλης  ανακοίνωσε σήμερα με πρόσκληση του ότι την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στο κινηματοθέατρο «ΜΑΡΟΥΛΑ» στις 18:00 θα γίνει νέο Δημοτικό Συμβούλιο και η πρόσκληση έχει κοινοποιηθεί και στην εταιρεία DYTIKOS HYBRID A.E

Η πρόσκληση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 14

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!