ΛΗΜΝΟΣ

Κινηματοθέατρο Μαρούλα:«Οι ζωές που δεν έζησα»……

post-img

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Χαβιέ Μπαρδέμ μας χαρίζει άλλη μια συγκλονιστική κινηματογραφική ερμηνεία. Έχοντας στο πλάι του τις Ελ Φάνινγκ και Σάλμα Χάγιεκ πρωταγωνιστούν στη νέα δραματική ταινία της Σάλι Πότερ, που είχε επίσημη συμμετοχή στο 70ο Φεστιβάλ Βερολίνου και θα προβληθεί στις 23, 24 και 25 Οκτωβρίου στο «Μαρούλα».

Υπόθεση:. Πρόκειται για την ιστορία ενός πατέρα και της κόρης του σε μια μέρα στην ζωή τους στην Νέα Υόρκη, στην διάρκεια της οποίας η ψυχολογική κατάσταση εκείνου μοιάζει να ξεπερνάει τα όρια της λογικής. Η σκέψη του ταξιδεύει σε διαφορετικές πραγματικότητες που θα μπορούσε να έχει ζήσει, από τον γάμο του με την παλιά του αγαπημένη στο Μεξικό, την πιθανή καριέρα του ως ντράμερ στην Νέα Υόρκη ή ακόμη και στη μοναχική ζωή του σε ένα απομακρυσμένο ελληνικό νησί.

Δραματική, 2020

Σκηνοθεσία: Σάλι Πότερ

Παίζουν:  Χαβιέ Μπαρδέμ, Ελ Φάνινγκ, Σάλμα Χάγιεκ, Λόρα Λίνεϊ

Διάρκεια: 85΄

Δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας:

https://www.youtube.com/watch?v=3XnNB-u_Be0

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 21:00

Σάββατο 24, Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 20:30

Τέλος, υπενθυμίζουμε στο αγαπητό μας κοινό ότι, λόγω των μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό, η μάσκα είναι υποχρεωτική εντός των χώρων του κινηματογράφου.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!