Η  Εταιρεία – Συνεργείο Καθαρισμού CRYSTAL CLEAN-Μάνος Μαρουλιανός  στην Λήμνο έχει στόχο να παρέχει  στους πελάτες της  υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με την ποιότητα και την συνέπεια που διακρίνονται εδώ και  χρόνια στον χώρο της καθαριότητας και φροντίδας της υγιεινής σε κάθε σπίτι και επιχείρηση.

Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την προσωπική σας γνωρίζοντας ότι εσείς και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά είναι ευαίσθητα στις χημικές ουσίες.

Καθαρισμός χαλιών

Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, σε συνεργασία με τα τελευταίας γενιάς βιολογικά απορρυπαντικά που σέβονται το περιβάλλον και τον άνθρωπο, εγγυώνται ότι θα παραλάβετε τα χαλιά σας πεντακάθαρα, ανανεωμένα, με την λάμψη που είχαν όταν τα στρώσατε για πρώτη φορά!

Άμεση παραλαβή – παράδοση από τον χώρο σας χειμώνα – καλοκαίρι. Αποθήκευση των χαλιών(δωρεάν)  στις εγκαταστάσεις μας

Καθαρισμός στρωμάτων-σαλονιών

Ο καθαρισμός στρωμάτων στο σπίτι είναι μια διαδικασία  που ακολουθείται προκειμένου να  απομακρύνει ρυπογόνους μικροοργανισμούς, σκόνη, περιττώματα, ακάρεα κτλ.

 Στο πρώτο στάδιο, χρόνος της αναρρόφησης με τη σκούπα εξαρτάται αρχικά από την ηλικία του στρώματος αλλά και από το ποσοστό του μικροβιακού φορτίου που έχει προσδιορίσει .

Η σκούπα που χρησιμοποιείται μπορεί να φτάσει σε βάθος 50cm του στρώματος. Όσον αφορά το στάδιο της πλύσης-απόπλυσης, λεκέδες όπως αίμα, ούρα και ιδρώτας είναι συνηθισμένες περιπτώσεις που όμως απαιτούν επαγγελματική παρέμβαση. Διαθέτουμε  επαγγελματικό σύστημα ψεκασμού-αναρρόφησης το οποίο έχει τη δυνατότητα να αφήνει ελάχιστη υγρασία μέσα στο στρώμα. Φυσικά, τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικά και βιοδιασπώμενα. Τέλος, στο στάδιο της ατμοαπολύμανσης, ρίχνουμε καυτό ατμό ώστε να γίνει η πλήρης απομάκρυνση των ακάρεων και των μικροοργανισμών.

Καθαρισμοί-Απολυμάνσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Σε χώρους με έντονη καθημερινή κίνηση, όπως είναι τα γραφεία εταιρειών, τα καταστήματα και οι χώροι εστίασης, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Οι εργαζόμενοι χρειάζονται ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον και γι’ αυτό η συνεργασία  σας μαζί μας έχει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Το συνεργείο  μας θα φροντίσει για τον τακτικό καθαρισμό του χώρου, χωρίς να ενοχλεί καθόλου την καθημερινότητά σου ή την καθημερινότητα άλλων εργαζομένων στο κτίριο.

Παρέχουμε όλα τα πιστοποιητικά που απαιτούνται για την έκδοση αδειών υγειονομικού ενδιαφέροντος εναρμονισμένα και με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Παρέχουμε συμβουλές για την αντιμετώπιση  κάθε είδους προβλήματος σε θέματα καθαριότητας, μικροοργανισμών και ότι άλλο χρειάζεται για ένα υγιεινό περιβάλλον στον χώρο σας.

CRYSTAL CLEAN-Μάνος Μαρουλιανός  

Τηλ επικοινωνίας:

2254029576

6979357201

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here