Εδώ και 11 χρόνια η Σχολή Ποδοσφαίρου Λήμνου – Lemnos F.C. με συνέπεια και επαγγελματισμό, διδάσκει τα μυστικά του ποδοσφαίρου σε παιδιά του νησιού μας.
Στελεχωμένοι μόνο από πιστοποιημένους προπονητές και γυμναστές που συνεχώς βελτιώνονται, έχουν καταφέρει να κερδίσουν το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των γονέων και την αγάπη των μικρών ποδοσφαιριστών.
Με πρώτο στόχο την διασκέδαση κατά την άθληση και μέσα από ολιγομελή τμήματα, τα παιδιά γνωρίζουν το ποδόσφαιρο και εξελίσσονται χρόνο με το χρόνο σε αθλητές-ποδοσφαιριστές που υπηρετούν το άθλημα σε όλες τις ομάδες του νησιού μας.
Η συμμετοχή της ακαδημίας στο δίκτυο σχολών του Ατρόμητου Αθηνών Atromitos Soccer Schools , αναβάθμισε το κύρος της και πρόσφερε εξειδίκευση, τεχνογνωσία και μεθόδους διδασκαλίας που πρώτη φορά εφαρμόστηκαν στη Λήμνο.
Τα αγωνιστικά τμήματα της σχολής συμμετέχουν με επιτυχία σε τουρνουά εκτός νησιού διευρύνοντας τους ποδοσφαιρικούς ορίζοντες των παιδιών, ενώ έχουν κατακτήσει σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα Λήμνου παίδων και προπαίδων την τελευταία δεκαετία!!!
Στις εγκαταστάσεις του Lemnos F.C. και στο γήπεδο της Μύρινας σε συνεργασία με τον Α.Σ. Αργοναυτών καθημερινά από Σεπτέμβριο έως Ιούνιο τα παιδικά χαμόγελα, η αθλητική διασκέδαση και η ποδοσφαιρική προπόνηση κυριαρχούν.
#LemnosFC#SoccerAcademy#AtromitoSoccer#Schools#Argonautes#Myrina#Limnos
Εγγραφές Δευτέρα – Παρασκευή 17:00-21:00 και Σάββατο 11:00-14:00
 
Lemnos F.C. – Σχολή Ποδοσφαίρου Λήμνου
Μουντιαλίτο 8Χ8, Μύρινα

Τηλ. 22540 25960

Υπεύθυνος: Άγγελος Κελάρης

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here