Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών, Τζούλη Τσινοπούλου, με βάση τη γνώση, την εξέλιξη και το όραμα δεν διδάσκει απλώς Αγγλικά, αλλά βοηθάει τα παιδιά να εξερευνήσουν τις δυνατότητες τους και να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Βρισκόμαστε στην περιοχή Τρίφωτο Μύρινας (απέναντι από το parking Μασούτη), όπου εδώ και αρκετά χρόνια, μέσα σε έναν ιδιαίτερο και οργανωμένο χώρο, βοηθάμε τους μικρούς και μεγάλους μαθητές να μάθουν την αγγλική γλωσσά με ευχάριστο τρόπο και να συμμετέχουν στις εξετάσεις όλων των πτυχίων με τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση ενός πλήρως καταρτισμένου υποψηφίου.

Έτσι καταφέραμε 14 χρόνια να πετύχουμε το 100% επιτυχίας με την πρώτη προσπάθεια!

Οι εγγραφές για την νέα χρονιά  από 1 Σεπτεμβρίου 11.30-13.30 και 19.00-21.00

Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτοκολλα σύμφωνα με όσα προβλέπονται από  το Υπουργείο Παιδείας.

Οι χώροι του φροντιστηρίου μας είναι ευχάριστοι, λειτουργικοί, προσαρμοσμένοι στην αισθητική και τις ανάγκες των μικρών και μεγάλων μαθητών μας.

Βασικός στόχος του φροντιστηρίου μας είναι, ο μαθητής να πάρει το πτυχίο που τον ενδιαφέρει, αλλά κυρίως να αγαπήσει την ξένη γλώσσα.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Τσινοπούλου Τζούλη.

Η συνταγή επιτυχίας είναι η αγάπη για τη δουλειά σου…

Τηλ..22540 23110

Κιν.6945857748

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ