Το κτηματομεσιτικό γραφείο του Γεωργίου Μουτζούρη, δημιουργήθηκε το 2004 στην πόλη της Μυτιλήνης για να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο των κτηματομεσιτικών συναλλαγών. Το γραφείο μας προσφέρει, πλέον, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του και στη Λήμνο.

 Με πρωταρχικό μέλημα τον πελάτη μας, διαχειριζόμαστε αγοροπωλησίες και μισθώσεις ακινήτων με επαγγελματισμό και συνέπεια. Μελετώντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας, εμπνέοντας εμπιστοσύνη, παρέχουμε αξιοπιστία και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαχείρισης και προώθησης ακινήτων.
Αναλαμβάνουμε την αγοραπωλησία, μίσθωση, εκτίμηση, του ακινήτου σας.

Παρέχουμε συμβουλές μέσα από την μεγάλη και μακρόχρονη εμπειρία μας, με σκοπό την αντικειμενική διαπραγμάτευση μεταξύ των συμβαλλομένων, φυσικά με του ευνοϊκότερους όρους της αγοράς και για τις δυο πλευρές.
Το γραφείο, επίσης, διαθέτει οργανωμένο δίκτυο συνεργατών, υποστηρίζοντας την αγοροπωλησία του ακινήτου σας ακόμα και χωρίς την φυσική σας παρουσία μέσα από ένα δίκτυο επώνυμων συνεργατών μας καταξιωμένων στο χώρο (σύμβουλο, δικηγόρο, αρχιτέκτονα, τοπογράφο, μηχανικό).

Με επαγγελματική συνέπεια, είμαστε δίπλα σας προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες μας στις δικές σας ανάγκες!

Επισκεφθείτε καθημερινά το ενημερωμένο site του γραφείου μας: www.Lesvoshome.gr

Υπεύθυνος  Μουτζούρης Γεώργιος

2251023233

6972035634

mesitisgm@gmail.com

2251023233

Βουρνάζων 15 (έναντι κεντρικού Λυκείου), Λέσβος – Μυτιλήνη (Ν. Λέσβου)

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here