Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του 2020 ξεκίνησε το νέο  πρόγραμμα ταξιδίων εξοικείωσης που υλοποιεί ο ΕΟΤ και  τα Γραφεία του στο Εξωτερικό –σε συνεργασία πάντα με τις εκάστοτε Περιφέρειες – στοχεύοντας στην καλύτερη προβολή της χώρας μας διεθνώς με το μικρότερο δυνατόν  κόστος.

Στο πλαίσιο αυτό:

Την Λήμνο επισκέπτεται από σήμερα 16 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 18 Ιανουαρίου  εκπρόσωποι του γραφείου γαμήλιων εκδηλώσεων του Βουκουρεστίου, Nunta pe Plaja, με σκοπό την ανάδειξη νησιωτικών και παραθαλάσσιων προορισμών στην Ελλάδα για τη διοργάνωση γαμήλιων εκδηλώσεων για το ρουμανικό κοινό.

Το Fam trip διοργάνωσε η Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Ρουμανίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LimnosReport η υπεύθυνη του γραφείου γαμήλιων εκδηλώσεων του Βουκουρεστίου, Nunta pe Plaja, φτάνει σε λίγη ώρα στο νησί, θα μείνει στο Varos Village και έχει ήδη έχει προγραμματιστεί συνάντηση μέσω της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου με τον Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεο Γ΄.

Μια νέα τουριστική προοπτική για την Λήμνο η οποία ελπίζουμε και ευχόμαστε, να έχει τα ανάλογα αποτελέσματα για το νησί!

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here