Τους κορυφαίους Έλληνες της Αυστραλίας για το 2019 τίμησε και φέτος το το Ελληνοαυστραλιανό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο HACCI (Hellenic Australian Chamber of Commerce and Industry) κατά τη διάρκεια της ετήσιας χοροεσπερίδας του που φέτος δόθηκε στο Plaza Ballroom.

Οι τιμηθέντες ομογενείς, ο καθένας στον τομέα του, ξεχωρίζει και τιμά το ελληνικό όνομα, σύμφωνα με ένα από τα μεγαλύτερα ειδησιογραφικά site της Αυστραλίας neoskosmos. com

Ανάμεσα στους  βραβευθέντες και ένας Λημνιός!

Ο  Δημήτρης Γιαμαρέλος (jim giamarelos), γιος του Γιώργου  και της Σόνιας, που ζουν στην Μελβούρνη και κατάγονται από τον Κοντιά.

Ο Δημητρης είναι 30 ετών και κλείνει μια δεκαετία στο χώρο της σχεδίασης κατοικιών. Είναι ιδιαίτερα πετυχημένος παρά το νεαρό της ηλικίας του στον χώρο.

 Για τον Δημήτρη … «H επιτυχία  δεν χαρίζεται, η σκληρή δουλειά και η συνεχής αναζήτηση «ποιοτικών υπηρεσιών»  είναι που σε ανταμείβει.» Ο  Δημήτρης Γιαμαρέλος φαίνεται πως αυτό το γνωρίζει καλά αφού εργάζεται αδιάκοπα για την πλήρη ικανοποίηση του πελατειακού του κοινού.

Ο Δημήτρης απαντησε στις ερωτησεις του limnosreport:

L.R. «Δημήτρη συγχαρητήρια, πως νιώθεις που πια είσαι  στους κορυφαίους Έλληνες και πως  αντιμετώπισε η κοινότητα των Λημνιών την διακριση αυτή;»

Δημητρης: « Νιώθω πολύ χαρούμενος που είμαι ο νεότερος Έλληνας που λαμβάνει αυτή την διάκριση, φυσικά στην Αυστραλία υπάρχουν πολλοί Λημνοί που έχουν κάνει πολύ πιο συμπαντικά πράγματα από εμένα…»

L.R. «Με τι ακριβώς ασχολείσαι;»

Δημήτρης: « Δραστηριοποιούμε  στην σχεδίαση κατοικιών “building designers” είναι μια εξέλιξη για την οικογενειακή επιχείρηση μας καθώς τόσο ο πατέρας μου όσο και ο αδερφός μου ασχολούνται με την οικοδομή-κατασκευή. Ο ανταγωνισμός εδώ είναι μεγάλος και όπως καταλαβαίνεται πρέπει να είσαι πολύ συνεπής σ αυτό που κάνεις».

L.R. «Ποια είναι η σχέση σου με την Λήμνο..την επισκέπτεσαι;»

Δημήτρης: «επισκεπτόμαστε την Λήμνο με την οικογένεια μου συχνά (καλοκαίρια), εκεί έχω συγγενείς, φίλους….ωραίες εικόνες στον Κοντιά, στις παραλίες, με παρέες…  όλα αυτά που κάνουν την Λήμνο  να έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

Το βραβείο αυτό είναι μια πολύ σημαντική διάκριση όταν στην Αυστραλία  κατοικούν περισσότεροι από 600000 Έλληνες!

κείμενο-συνεντευξή Κρέτσης βασίλης

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here