Σε λίγες μέρες από τώρα το AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ All Day Café-Bar κλείνει για να «αναβαθμιστεί».

Ανανεωμένο πλέον σε όλες τις παροχές των υπηρεσιών του, ανοίγει και σας προσκαλεί στον χώρο του το Σάββατο 26 Οκτωβρίου του Αγίου Δημητρίου.

Πλαισιωμένο πλέον από ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες, Νέα Φιλοσοφία, και μία ομάδα με όρεξη και φιλοδοξίες για το κάτι παραπάνω!

Θέλοντας να γίνει ένα σύγχρονο Αll Day Café το οποίο θα καλύπτει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών του από το πρωί έως το βράδυ.

15 Χρόνια αποτελεί σταθερή αξία στις προτιμήσεις των επισκεπτών του, ένα μοναδικό μέρος που θα καθιερωθεί ως ακόμα ένας προορισμός απόλαυσης, και εναλλακτικής διασκέδασης!

Όλα αυτά τα χρόνια φημίζεται άλλωστε για την άψογη εξυπηρέτηση, τα πλούσια Κοκτέιλ του, το άνετο Parking, τα Event, τα Live, τις πρόσφατες γαστρονομικές του προσθήκες, αλλά και την φοβερή του θέα.

Άνετος και ζεστός χώρος με εξαιρετικό εξαερισμό, με πολλά επιτραπέζια παιχνίδια για να δραστηριοποιείται όλη η νεολαία στον χώρο. Και για τους λάτρεις του Αθλητισμού, όλοι οι σημαντικοί αγώνες θα προβάλλονται στις οθόνες του καταστήματος, από τα 2 συνδρομητικά κανάλια της Nova και της Cosmote Tv.

Οι μουσικές επιλογές θα καλύπτουν όλα τα μουσικά γούστα σε πλήρη αρμονία με τον χώρο και τον εξαιρετικό ήχο του καταστήματος.

Το Alexandros Café Bar αλλάζει πλέον σελίδα και διαμορφώνει το ωράριο του κατάλληλα ξεκινώντας νωρίτερα η λειτουργία των Bar, βάζοντας μας στο κλίμα της βραδιάς από νωρίς. Με επιλεγμένους Dj’s από το νησί της Λήμνου, και ανά τακτά χρονικά διαστήματα Dj’s από τον υπόλοιπο Ελλαδικό χώρο !

Μείνετε συντονισμένοι…

Νεότερα σε λίγες μέρες…

Αποκλειστικά στο Limnos Report.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here