Στο anasa gym,  λειτουργεί τμήμα νηπίων (3-4 ετών ) με ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ώστε το νήπιο να εξωτερικεύσει και να καλλιεργήσει τον φυσικό ρυθμό του.

Νεο τμήμα νηπίων χορός(μπαλέτο)- μουσικοκινητική!

Στα νήπια οι βασικές αρχές του χορού διδάσκονται μέσα από τα παιχνίδια φαντασίας, μίμησης και αυτοσχεδιασμού .Στοιχεία μουσικοκινητικής,  με πολύ κίνηση  θα  οδηγήσουν  τα παιδιά  να εξωτερικεύσουν τον εσωτερικό τους ρυθμό και να τον καλλιεργούν μέσα από την κίνηση, υπό την έμπειρη καθοδήγηση της δασκάλας. 

Μουσική και μελωδίες,  βοηθούν τα νήπια στα πρώτα τους βήματα στην πρώτη τους επαφή με την “ταξή” και τον χορό με πολλά ερεθίσματα για  την κοινωνικοποίηση τους.

Το ενδιαφέρον των παιδιών κεντρίζει πάντα το παραμύθι που καλούνται να ζωντανέψουν στις παραστάσεις μας και κάτω από την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού, της Μ.Εκπαίδευσης και παράλληλα κάτοχου  πτυχίου επαγγελματία δασκάλας  χορεύτριας,(με κρατική αναγνώριση) που φέτος έχει αναλάβει τα τμήματά μας θα είστε σίγουροι πως τα παιδιά σας βρίσκονται σε έμπειρα χέρια  και ακολουθούν ένα πιστοποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης. 

Απευθύνεται σε νήπια 3 έως 4 ετών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡIΕΣ: ΜΑΡΟΥΛΑΣ 37 , 698 206 1447

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here