Στο πλαίσιο του εορτασμού των «Ελευθερίων», για την 107η Επέτειο Απελευθέρωσης της Λήμνου, η Κοινότητα Μύρινας με την υποστήριξη του Οργανισμού Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου, χθες το απόγευμα στο κινηματοθέατρο Μαρούλα πραγματοποίησε μουσικοχορευτική εκδήλωση για την 107η επέτειο της Απελευθέρωσης της Λήμνου με τη συμμετοχή της Χορωδίας Ενηλίκων του Δήμου, σε διδασκαλία του Δημήτρη Μαυράκη, καθώς επίσης και του χορευτικού συγκροτήματος του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ανδρωνίου και χορευτών του Μορφωτικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου.

Παρευρέθηκαν οι αρχές του τόπου,  ο βουλευτής της Ν.Δ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, ο Αντιπεριφειάρχης Λέσβου Άρης Χατζηκομνηνός, ο Στράτος Άρωνης Γ.Γραμματέας Περιφέρειας, ο πρώην Δήμαρχος, Νομάρχης και Βουλευτής Δημήτρης Βουνάτσος και ο Δήμαρχος Λύσης.

Χαιρετισμός Προέδρου Κοινότητας Μύρινας κας Βούλα Μοσχάκη και Χορωδία Δήμου Λήμνου

Την “παράσταση” έκλεψε η μικρή Μαρία Κράσσου όταν ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε με την χορωδία Λήμνου

Παραδοσιακοί χοροί του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ανδρωνίου και χορευτών του Μορφωτικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here