Το Vape store στη Λήμνο είναι γεγονός!

Η Μαρία, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος, αφού ταξίδεψαν, μύρισαν, διαλέξανε του κόσμου τις γεύσεις και τις μυρωδιές, τις σφράγισαν σε μικρά δοχειάκια και τις φέρανε στον τόπο τους!

Το Σάββατο, 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου και μοντέρνου καταστήματος ηλεκτρονικών τσιγάρων Vape store  στην πιο Αιγαιοπελαγίτικη γωνιά της αγοράς της Μύρινας!

Τα εγκαίνια τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης,  ο οποίος ευχήθηκε σε αυτό το νέο ξεκίνημα καλές δουλειές,  αναφέροντας ότι είναι σύμμαχος στις προσπάθειες νέων ανθρώπων!

Μουσική, τοπικά εδέσματα και κρασί, σε ένα όμορφο και καλοκαιρινό κλίμα καλωσόρισαν τους καλεσμένους στην γραφική αγορά της Μύρινας.

Στο Vape store, στην αγορά της Μύρινας (Π. Κύδα 42), θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Ποιοτικές συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου, υγρά αναπλήρωσης, αξεσουάρ και αναλώσιμα των μεγαλύτερων εταιριών του χώρου, στις καλύτερες τιμές, για να διαλέξετε αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Τώρα μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά τον κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου και μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό να επιλέξετε τα προϊόντα που σας ταιριάζουν ώστε να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία ατμίσματος!

Η φιλοσοφία του Vape store βρίσκεται στην ποιότητα των προϊόντων.

Στόχος τους η παροχή τους στην καλύτερη δυνατή τιμή, και η δημιουργία αξίας για τους φίλους πελάτες μας!

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here