Καταθέτουμε σήμερα στο Λημνιακό λαό το ψηφοδέλτιο μάχης και νίκης του Κόμματός μας, στην εκλογική περιφέρεια του Νομού Λέσβου για τις εκλογές της 7ης του Ιούλη. Είναι το νεανικότερο, μακράν, ψηφοδέλτιο στη εκλογική μας περιφέρεια και ίσως το νεανικότερο σε όλη την Ελλάδα, με μέσον όρο ηλικίας των υποψηφίων τα 34,4  χρόνια. Με υποψήφιους  και υποψήφιες βουλευτές ζυμωμένους από τα εφηβικά τους, ακόμα, χρόνια στους κοινωνικούς αγώνες. Υποψήφιους,  που υπηρέτησαν και θα συνεχίσουν να υπηρετούν τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων, μέσα και έξω από τη Βουλή, με ανιδιοτέλεια, σε απόλυτη αντίθεση με  ό, τι μαυρίζει τη ζωή του λαού μας, με ό, τι την θέτει σε κινδύνους μπροστά στην ανάγκη να υπηρετηθούν τα σχέδια των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων στην ευρύτερη περιοχή.

 

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ είναι οι παρακάτω:

 

Ζαφειρίου Γιάννης, 35 χρόνων, ιδιωτικός υπάλληλος, άνεργος τους τελευταίους μήνες. Ο Γιάννης ήταν υποψήφιος με το Κόμμα μας και στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές.  Είναι μέλος της διοίκησης του Παλλεσβιακού Εργατικού Κέντρου και μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ.

 

Κακναβάτου Ζήνα, 50 χρόνων, Γενική Γιατρός. Η Ζήνα ανήκει οργανικά στο Κέντρο Υγείας Καλλονής και υπηρετεί στο Περιφερειακό Ιατρείο Μόριας, ενώ εφημερεύει και στο ΠΕΔΥ και στο Βοστάνειο Νοσοκομείο. Η Ζήνα είναι στέλεχος του Κόμματος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του νομαρχιακού τμήματος Λέσβου της ΑΔΕΔΥ.

 

Κλιομηδιώτης Θέμης, 29 χρόνων, αγρότης και μισθωτός σε αγροτοκτηνοτροφική μονάδα. Έχει σπουδάσει μηχανολόγος  μηχανικός τεχνικής εκπαίδευσης. Πρόσφατα οι συμπολίτες του στη Δυτική Λέσβο τον εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο στο Δήμο Δυτικής Λέσβου. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εκπολιτιστικού, Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου «Ταξιάρχης» και μέλος της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ.

Κομνηνάκα Μαρία, 31 χρόνων, δικηγόρος. Η Μαρία ήταν υποψήφια με το Κόμμα μας και στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές. Χρόνια στέλεχος στο κίνημα ειρήνης, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ.

Πλάντζος Σπύρος, από τη Μύρινα, 27 χρόνων. Ο Σπύρος είναι αδιόριστος εκπαιδευτικός και μουσικός, Γραμματέας της οργάνωσης Λήμνου της ΚΝΕ.

  Καλούμε το λαό της εκλογικής μας περιφέρειας και ιδιαίτερα τη νεολαία μας να το αγκαλιάσει , να το διαδώσει, να γεμίσει τις κάλπες με το νεανικότερο ψηφοδέλτιο του νησιού μας με σήμα το σφυροδρέπανο. Να επανεκλέξει πανηγυρικά κομμουνιστή βουλευτή στο νησί μας, απαραίτητο σύμμαχό του για τα δύσκολα που θα εμφανιστούν αμέσως μετά από τις εκλογές.

 

Μύρινα 14-6-2019

Η ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΗΜΝΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here