ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

 Ο ΓΑΣ ΜΥΡΙΝΑΣ πραγματοποιεί με τη στήριξη του ΟΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 την καθιερωμένη καλοκαιρινή παιδική παράσταση για το κλείσιμο της χορευτικής χρονιάς, με τίτλο:»ΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΩΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ….»,βασισμένη σε μια ιδέα της αγαπητής κας Καίτης Σαπέρα.

  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Μύρινας (από την πλευρά του Α’ Δημοτικού), στις 7:30 το απόγευμα.

   Οι μικροί χορευτές θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα και θα παίξουν επίσης παραδοσιακά παιχνίδια του τόπου μας με σκοπό την αναβίωση και την διατήρηση τους στο πέρασμα του χρόνου.

   Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα ζητήσουμε την πολύ σημαντική βοήθεια σας για τη συγκέντρωση χρημάτων(1 ευρώ το άτομο ή οποιοδήποτε άλλο ποσό έχετε τη δυνατότητα να διαθέσετε) προκειμένου να βοηθήσουμε κι εμείς στο ελάχιστο, ώστε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση συκωτιού η 30χρονη συντοπίτισσα μας Μυρσίνη Μπέζα, η οποία πάσχει από μία σπάνια νόσο.

  Στο τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθούν πλούσια εδέσματα ευγενική προσφορά της κας Αγγελικής Χρυσάφη, του κου Μιχάλη Χρυσάφη και των μαμάδων των μικρών μας χορευτών.

  Σας προσκαλούμε να ξαναγίνετε παιδιά μαζί με τα παιδιά σας, χορεύοντας στον ίδιο κύκλο, αλλά και συμμετέχοντας στα παραδοσιακά μας παιχνίδια που κάποιες άλλες εποχές όλοι μας παίξαμε στις πλατείες και τις γειτονιές μας.

  Την παιδική παράσταση καθώς και την κεντρική χορευτική εκδήλωση του συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα καλοκαιριού, τις αφιερώνουμε στο φίλο και συγχορευτή μας ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΜΠΕΛΩΜΟ, που τελευταία μας αποχαιρέτησε οριστικά, για το αιώνιο ταξίδι του, σε άλλους τόπους φωτεινούς…

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here