ΛΗΜΝΟΣ

Λήμνος: Το κυνήγι μέσα από τα μάτια ενός 17χρονου! Βράβευση σχολείου και μαθητή του ΕΠΑΛ Μύρινας! (φωτο)

post-img

Το ΕΠΑΛ Μύρινας Λήμνου συμμετείχε σε διαγωνισμό του Υπουργείου Πολιτισμού για την προώθηση της πολιτισμικής κληρονομιάς, μέσω της δημιουργίας ενός ιστολογίου. Το ιστολόγιο προέβαλε ως στοιχείο πολιτισμικής κληρονομιάς και την καθημερινότητα των κατοίκων της Λήμνου.


Ένα από τα σχετικά άρθρα αφορούσε και το κυνήγι, που αντιπροσωπεύει μια από τις βασικότερες δραστηριότητες που σχετίζονται με τη φύση στο νησί. Ο Γιάννης Καζόλης, μαθητής της Β’ Τάξης του ΕΠΑΛ Μύρινας μίλησε για τη θήρα μέσα από τη δική του οπτική γωνία και προσπάθησε να άρει την ενδεχόμενη προκατάληψη που υπάρχει γι αυτή τη δραστηριότητα. Το ΕΠΑΛ της Μύρινας κατάφερε να αποσπάσει το πρώτο βραβείο Πανελλαδικά για τη δημιουργία του ιστολογίου.


Στην Τακτική Γενική Συνέλευση με αρχαιρεσίες της Β’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Αρχιπελάγους, στις 19 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Β ΚΟΑ Βερβέρης Βαγγέλης απένειμε βράβευση στον μαθητή Καζόλη Γιάννη, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια του καθώς και την σκέψη του γύρο από το κυνήγι και το περιβάλλον ενώ το βραβείο της Ομοσπονδίας μας για το ΕΠΑΛ Μύρινας παρέδωσε ο πρώην πρύτανης του Μετσόβειου Πολυτεχνείου και νυν πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθηγητής Κώστας Μουτζούρης το οποίο παρέλαβαν οι υπεύθυνοι καθηγητές του project Σοφία Τριανταφύλλου και Μιχάλης Περιστεράκης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας, γραφείο και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται


Το άρθρο του Γιάννη Καζόλη μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω σύνδεσμο  http://1epal-myrin.les.sch.gr/blog/2019/03/22/hunt/

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!